Undervisere

Hos Orange Man møder du kun de bedste undervisere. Vores undervisere har både stor praktisk og undervisnings erfaring, hvilket betyder at teorien altid kan relateres til praktiske problemstillinger.

Stephan Stoltze

Stephan Stoltze har mere end 12 års brancheerfaring og har arbejdet med flere af landets største BI-løsninger. I dag arbejder Stephan som Microsoft BI konsulent og underviser hos Stoltze IT. I 2008 grundlage Stephan det danske Microsoft BI Community som han i dag er koordinator for. Stephan har været taler på en lang række forskellige Microsoft BI webcasts og arrangementer som bl.a. SQLBits og PASS Summit.

Just Thorning Blindbæk

Uafhængig Microsoft BI konsulent med stor erfaring i alle faser af BI udviklingen på Microsoft SQL Server 2008/2012/2014/2016 og SharePoint 2010/2013. Grundlægger og koordinator for Microsoft Business Intelligence Professionals (MsBIP.dk).
Er SSAS Maestro og Microsoft Certified Trainer (MCT).

Chris Webb

Chris Webb er MVP (Microsoft Most Valuable Professional) og har arbejdet med Microsofts Business Intelligence-værktøjer siden 1998. Han har vidtrækkende erfaring med at implementere Businesss Intelligence-løsninger på Microsoft-platformen inden for en lang række af industrier.
Chris Webb er medforfatter på bøgerne “MDX Solutions eith Microsoft SQL Server Analysis Services 2005 and Hyperion Essbase” og “Expert Cube Development with SQL Server 2008 Analysis Services”, ligesom han er kendt for sine utallige bidrag til nyhedsgrupper og online diskussionsfora.
Chris Webb taler ofte på internationale konferencer og er en af nøglepersonerne hos det team, der arrangerer SQLBits-konferencerne, der tiltrækker mere end 1.000 personer i England.

Allan Mitchell

Allan Mitchell har siden 2004 været MVP (Microsoft Valued Professional), og han har arbejdet med SQL Server siden version 6.5. Han har specialiseret sig i BI-suiten, der kom med SQL Server 7.
Allan er en af de største profiler inden for SQL Server i Europa, og han er en eftertragtet oplægsholder, ligesom han er en nøgleperson hos det team, der arrangerer SQLBits-konferencerne, der tiltrækker mere end 1.000 personer i England.
Desuden er han medstifter af www. sqlis.com, der er et af de bedste websites om SSIS.

Alberto Ferrari

Alberto Ferrari er MVP (Microsoft Most Valuable Professional), SSAS Maestro og BI konsulent.
Han har vidtrækkende erfaring med at implementere Businesss Intelligenceløsninger på Microsoft-platformen, specielt med fokus på BI-udviklingsmetode og performance tuning af ETL og SQL.
Alberto Ferrari er medforfatter på bøgerne ”Expert Cube Development with SQL Server 2008 Analysis Services” og ”Microsoft PowerPivot for Excel 2010: Give Your Data Meaning”, ligesom han er kendt for sine utallige bidrag til nyhedsgrupper og online diskussionsfora.
Alberto Ferrari taler ofte på internationale konferencer som PASS Summit, SQLRally og SQLBits.

Marco Russo

Marco er en Business Intelligence konsulent og mentor. Hans primære aktiviteter er relateret design af data warehouse, men han er også involveret i den samlede livscyklus udvikling af en BI-løsning. Marco er også forfatter, og ud over hans BI-relaterede udgivelser, har han forfattet bøger om .NET programmering. Han er også speaker på internationale konferencer såsom TechEd, PASS Summit, SQLRally og SQLBits.

Thomas Kejser

Thomas har arbejdet med SQL Server siden version 6.5 og performance tunet kuber siden OLAP Server 7.0. Han har arbejdet med nogle af de SQL Server installationer i verden. Han har specialiseret sig i at bygge multi-terabyte data warehouses, opsætte ekstremt skalerbare OLTP systemer  og har verdens rekorden i “fast loading”.

Andy Leonard

Andy er SSIS underviser, konsulent og udvikler.  Han er med-forfatter af SQL Server 2012 Integration Services Design Patterns bogen.

Jeremy Kashel

MDS ekspert og hovedforfatter på Microsoft SQL Server 2008 R2 Master Data Services bogen.

Rasmus Reinholdt

Rasmus er en uafhængig konsulent og arbejder primært som Data Warehouse arkitekt hos verdensomspændende organisationer. Han har arbejdet med Microsoft BI siden 2005 både som udvikler og arkitekt, hvor han har bygget løsninger hver eneste version af SQL Server fra SQL Server 2005 og fremadrettet. Rasmus er certificeret MSCE SQL Server (Data platform & BI), og erfaren speaker på SQLSaturdays, PASS SQLRally Nordic og SQLBits.

Copyright 2019 Orange Man · RSS Feed · Log ind · Google+

Organic Themes