Undervisere

Hos Orange Man møder du kun de bedste undervisere. Vores undervisere har både stor praktisk og undervisnings erfaring, hvilket betyder at teorien altid kan relateres til praktiske problemstillinger.

Stephan Stoltze

Stephan Stoltze har mere end 12 års brancheerfaring og har arbejdet med flere af landets største BI-løsninger. I dag arbejder Stephan som Microsoft BI konsulent og underviser hos Stoltze IT. I 2008 grundlage Stephan det danske Microsoft BI Community som han i dag er koordinator for. Stephan har været taler på en lang række forskellige Microsoft BI webcasts og arrangementer som bl.a. SQLBits og PASS Summit.

Just Thorning Blindbæk

Uafhængig Microsoft BI konsulent med stor erfaring i alle faser af BI udviklingen på Microsoft SQL Server 2005/2008/2012 og SharePoint 2010/2013. Grundlægger og koordinator for Microsoft Business Intelligence Professionals Danmark (MsBIP.dk).
Er Microsoft Certified Trainer (MCT).

Chris Webb

Chris Webb er MVP (Microsoft Most Valuable Professional) og har arbejdet med Microsofts Business Intelligence-værktøjer siden 1998. Han har vidtrækkende erfaring med at implementere Businesss Intelligence-løsninger på Microsoft-platformen inden for en lang række af industrier.
Chris Webb er medforfatter på bøgerne “MDX Solutions eith Microsoft SQL Server Analysis Services 2005 and Hyperion Essbase” og “Expert Cube Development with SQL Server 2008 Analysis Services”, ligesom han er kendt for sine utallige bidrag til nyhedsgrupper og online diskussionsfora.
Chris Webb taler ofte på internationale konferencer og er en af nøglepersonerne hos det team, der arrangerer SQLBits-konferencerne, der tiltrækker mere end 1.000 personer i England.

Allan Mitchell

Allan Mitchell har siden 2004 været MVP (Microsoft Valued Professional), og han har arbejdet med SQL Server siden version 6.5. Han har specialiseret sig i BI-suiten, der kom med SQL Server 7.
Allan er en af de største profiler inden for SQL Server i Europa, og han er en eftertragtet oplægsholder, ligesom han er en nøgleperson hos det team, der arrangerer SQLBITS-konferencerne, der tiltrækker mere end 1.000 personer i England.
Desuden er han medstifter af www. sqlis.com, der er et af de bedste websites om SSIS.

Alberto Ferrari

Alberto Ferrari er MVP (Microsoft Most Valuable Professional), SSAS Maestro og BI konsulent.
Han har vidtrækkende erfaring med at implementere Businesss Intelligenceløsninger på Microsoft-platformen, specielt med fokus på BI-udviklingsmetode og performance tuning af ETL og SQL.
Alberto Ferrari er medforfatter på bøgerne ”Expert Cube Development with SQL Server 2008 Analysis Services” og ”Microsoft PowerPivot for Excel 2010: Give Your Data Meaning”, ligesom han er kendt for sine utallige bidrag til nyhedsgrupper og online diskussionsfora.
Alberto Ferrari taler ofte på internationale konferencer som PASS Summit, SQLRally og SQLBits.

Copyright 2014 Orange Man · RSS Feed · Log ind · Google+

Organic Themes