Kursustyper

Hos Orange Man afholder vi flere forskellige slags kurser.

Åbne kurser

Kurser som alle kan tilmelde sig. De fleste kurser klargøre kursisterne til at tage en Microsoft-certificering samtidig med at der fokuseres på best-practices samt tips og tricks fra praktiske problemstillinger. Man kan kalde dem standardkurser med et twist. Find oversigten over alle de åbne kurser i vores kursuskatalog.

Tilpassede kurser

Kurserne kan tilrettelægges efter jeres behov – uanset om der er brug for en overordnet gennemgang af et helt område eller en dybdegående indføring i et specifikt emne. Vi kan arrangere og afholde et kursus, hvor vi målretter informationerne til jeres virksomhed. På den måde kan I deltage med det antal medarbejdere, I ønsker; og vi kan holde det hos jer. Vi anbefaler op til 10 deltagere, så der er god tid til dialog og hjælp ved hands-on øvelser.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jeres virksomhed.

Ekspert kurser

Kursusrække hvor du får en unik mulighed for at lære af en af verdens førende Microsoft Business Intelligence eksperter. Der har f.eks. tidligere været afholdt kurser med Chris Webb, Alberto Ferrari, Marco Russo, Thomas Kejser, Andy Leonard, Jeremy Kashel, Simon Whiteley og Kalen Delaney.

Seminarer

Typisk et halv-dags arrangement, hvor der gives et overblik over mulighederne med en eller flere teknologier. De fleste af vores åbne kurser kan afholdes som seminarer. Egner sig godt til både få og mange deltagere.